Hieronder schets ik het BeOnTop proces en haar 8 puntenplan. Wil je meer weten of heb je vragen, klik hier.

1. Je hebt een onbestemd gevoel. Iets knaagt er aan je. Is dit wat ik te doen heb? Wil ik zo oud worden? Hoe krijg ik mijn energie terug voor mijn werk? Dat soort vragen.

 

 

 

2. Het loopbaancoaching traject start met erkennen hoe het nu met je is. Hoe nu je situatie is. En van daaruit kijken we samen hoe of wat hieraan veranderd moet worden.We gaan aan het werk met het werkwiel voor verandering.

 

 

 

3. Je hebt verschillende opties binnen het loopbaancoaching traject. Het is ok om die allemaal te bezien voordat je een keuze maakt.

 

 

 

4. Jij komt erachter dat je iets wilt veranderen. Jij ervaart jouw intentie en wat daarbij  jouw werkelijke kracht is. Wat is nu jouw kwaliteit? Datgene waar je blij van wordt, energie van krijgt en de zin van in ziet om in en mee te werken?

 

 

 

5. Ik laat je meer zien van deze unieke methode zodat je hem zelf kan toepassen als het wenselijk wordt in de toekomst van je carrière. Patronen zijn weerbarstig en dit kan je helpen om stappen te blijven zetten.

 

 

 

6. De puzzelstukjes vallen in elkaar. Je unieke kracht werkt als een magneetkracht naar een nieuwe uitdaging, waarin je de opgedane inzichten meeneemt.

 

 

 

7. Ik kan je blijven ondersteunen, zodat je zicht blijft houden op je patronen en je van magneetkracht naar planvorming en daadwerkelijke actie overgaat richting je nieuwe of hernieuwde loopbaanpad vanuit de nieuwe inzichten met frisse blik, nieuwe energie en meer vreugde.

 

 

 

8. Je nieuwe baan of (veranderde) werkomgeving brengt je meer energie en vreugde, hierdoor wordt je bijna zeker succesvoller en ontstaat inkomens tevredenheid hiermee, of zelfs inkomen groei!