Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie ben ik in het werkende land?

https://en.wikipedia.org/wiki/Mirror

Ik hoor om mij heen allerlei mensen zich alweer klaar maken om ‘het gewone leven’ weer op te pakken. Het is genoeg geweest en we gaan weer door. Zijn we dan de ziekte van de laatste jaren vergeten, de burnouts? Zijn we de ratrace vergeten waar ik veel van mijn klanten over hoor?

Begrijp me goed, ik wil zeker niet voorbij gaan al het leed, de economische teruggang, de corona-overledenen of corona-longpatiënten, maar deze vraag in het klein houden.

Is deze tijd genoeg voor jou om eventueel de transitie te maken naar leven en werk wat echt bij jou past? Iedereen heeft talenten. Het is aan jou om die tot uiting te laten komen. Als je je talenten leeft, en hierbij blijft komt de stroming van klanten, geld, liefde en werk wat erbij past als een magneet naar je toe.

Misschien is deze tijd voor jou wel het moment om jezelf de spiegel voor te houden. Met Talent Dynamics kun je je talenten achterhalen. Hier heb ik hier meer over geblogd. Ik heb tientallen klanten mogen ondersteunen in hun reis naar werk wat bij ze past. Wereldwijd hebben meer dan 700.000 mensen hun profiel achterhaald, en hiermee hun voordeel gedaan; ondernemers, werknemers, werkgevers, ZZP-ers.

Als je jouw talenten kunt achterhalen door deze test in te vullen, is het aan jou om de volgende stap te zetten. Hoe kan ik mijn talenten inzetten om er geld mee te verdienen, werk te krijgen wat bij mij past, om echt te doen wat ik wil doen?

Dan komt de IKIGAI van pas. Je talenten gaan pas echt stralen in verbinding met jouw bezieling, met jouw passie, met wat jij te doen hebt.

Weet jij wie je bent in het werkende land? Ik lees hieronder graag jouw ideeën hierbij, en PM me, of vil het contactformulier in als je hierover in gesprek wilt.

Ik heb veel van mijn klanten online ‘aan kunnen zetten’, door ze met de systemische/coachende bril op te bevragen.

Stay safe and healthy!

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.