Wees on top

Wees ‘on top’ van je carriere. Blijf zelf hierbij in the lead. Je bent succesvol, maar toch heb je de laatste tijd een onbestemd gevoel. Wil ik wel zo oud worden? Is dit het werk dat ik tot mijn pensioen wil doen? Geeft dit mij nog voldoende vreugde? Ben ik zinvol genoeg bezig?

Hoe ga je om met dat onbestemd gevoel, of zo’n niet ‘on top’ signaal? Transformatie begint door eerst echt stil te staan bij je huidige situatie. Hoe is het nu met je, nu je deze tekst leest? Pas als je eigen situatie helemaal duidelijk is, kan je gaan bewegen. Daarom is dit ook de eerste spaaknaar je droomtoekomst. Echt stilstaan bij het hier en nu.

Je bent waarschijnlijk in de ICT gaan werken vanuit inkomenszekerheid. En je hebt in de ICT behoorlijk wat dingen van wat je geleerd hebt een plek kunnen geven.

Maar is dat wat je werkelijk nog wilt doen? Alles wat je geleerd hebt, kan bijna zeker een plekje krijgen in wat je hierna gaat doen overigens. Niets is voor niets. Maar is de ICT wel je passie? Is dit waar je nog meer in door wilt groeien?

Neem zelf weer controle over je loopbaan. Blijf ‘on top’ van je eigen carrière. Ik kan je hierbij helpen. Ik heb een unieke methode ontwikkeld om mensen weer in hun natuurlijke kracht te zetten, en hierbij zelf weer de regie over hun carrière te geven. Kijk op deze pagina voor het proces dat hierbij hoort.

Ik ben de juiste persoon om jou hierbij te begeleiden. Ik heb zelf de methode toegepast op mijn eigen carrière en spreek je taal.  Ik ben van ICT-er omgevormd naar loopbaan- en teamcoach die heel succesvol mensen in hun juiste rol zet. Juist omdat ik zelf deze transformatie heb gemaakt, is het mijn passie geworden om anderen hier ook in te ondersteunen.

Ik ben hier goed in omdat ik naast de menselijke kant ook veel inzicht heb in ICT en bedrijfs- en organisatieprocessen. Hierdoor weet ik wat jou werk inhoudt en kan ik me inleven in je huidige rol. Samen kijken we vanuit een gemeenschappelijk kader. Naar de dingen die voor jou nodig zijn om ‘on top’ van je carrière te komen.

Bij mijn eigen transformatie is mijn inkomen overigens gedurende mijn verandering niet afgenomen. Sterker zelfs, mijn inkomen is gegroeid.  En ik heb nu meer vervulling van mijn werk. Ik doe nu wat ik leuk vind, en verdien er meer geld mee. Wil je meer weten, vul het contactformulier in.