Blijf on top

Als je door persoonlijk werk met mij of een collega loopbaancoach erachter bent gekomen wat jouw bedoeling is in het werk, dan is het zinvol om zo dicht mogelijk te blijven bij de droomtoekomst. Blijf on top.

Mijn 10 sleutels voor persoonlijke en organisatiegroei volgen, maakt deze toekomst voor jou zo bereikbaar mogelijk. Dit zijn wetmatigheden die voor al mijn klanten hebben opgedaan. Ze zijn niet makkelijk om je er altijd aan te houden. Maar als je je eraan houdt legt het je geen windeieren. Daarnaast kan ik je helpen waar nodig.

Ik weet niet of je toekomst in de ICT is of erbuiten. Dat is aan jou. Ik heb zelf in de situatie gezeten van een groot onbestemd gevoel. Door mijn persoonlijke ontwikkeling en ervaring hierin werd ik mij bewust dat mijn toekomst niet in de ICT lag. Ik werd steeds minder gelukkig van wat ik deed en zag er ook op een gegeven ogenblik de zin niet meer van in.

Toen ben ik on top gaan staan voor mijn eigen geluk, mijn eigen loopbaan, mijn eigen idealen. Ik nam regie over mijn loopbaan, met behulp van een gids met bijbehorend proces. Van daaruit heb ik de 10 sleutels voor persoonlijke en organisatiegroei ontwikkeld.

Nu ben ik succesvol loopbaan en teamcoach en pas een unieke methode met dit BeOnTop proces toe. Als teamcoach weet ik teamleden allemaal in hun loopbaan-rol te zetten, waardoor het team beter gaat functioneren. Dit heb ik te doen in het leven. Hier wordt ik gelukkig van. Door persoonlijke ontwikkeling van mijn klanten worden zij krachtiger en dat is mijn invulling van zinvol bezig zijn. Anderen helpen. Meer weten, vul het contactformulier in.