Ben jij een vis die gevraagd wordt een berg te beklimmen?

Hoe vaak laat je nog gebeuren, dat jij als vis de opdracht krijgt een berg te beklimmen? Als vis dien je te zwemmen, en als berggeit dien je te klimmen. Ben jij de vis die klimt of geit die zwemt? Kom achter jouw talent!

Ik heb het missende stukje op mijn pad gekregen om mensen in hun kracht in hun loopbaan te zetten. Dit zodat ze in flow hun werk doen. Lees het artikel door tot het einde als je op dit moment te veel energie lekt in je werk, niet lekker in je vel zit op je werk, werkeloos bent, aan het rondkijken bent, of toe bent aan een volgende stap.

Dank je Roosmarijn Haring dat je op mijn pad gekomen bent en Talent Dynamics (TD) in Nederland laat groeien. Ik ben hier zo vol van!
Zie https://geodomein.nl/talent-dynamics-nederland/ om de test te doen.

Deze week maar liefst van 5 personen het profiel getrokken en in persoonlijke debriefs bij alle vijf iets aan kunnen zetten samen wat transformerend is. De een maakt van haar hobby eindelijk haar beroep binnen haar werkterrein, net als ik gedaan heb, de ander is bewust waardoor ze teveel energie lekte en bijna in burn-out kwam. Ze neemt dit nu mee naar haar manager en voelde het echt als een reddingsboei uit de burn out situatie. De ander durft eindelijk voor haar eigen kracht te kiezen. De laatste is vorige week aangenomen en neemt haar energiescores mee om niet in de valkuilen van haar vorige baan te vallen. Een collega zat emotioneel aan mijn bureau hoe waardevol deze dit vond en nu echt tools had om zijn werk meer in flow in te richten. Gaaf om dit te mogen doen als gecertificeerd flow-consultant in TD.

Zo zonde om dingen buiten je talent en flow te doen. We zijn allemaal geniuses, maar veel mensen overleven op hun werk. Dit is volgens mij een van de grootste oorzaken van burn outs, out of flow werk. Daardoor lek je continu energie en energie is als water. Dit kun je niet compenseren door in je vrije tijd wel dingen te doen die je leuk vindt. Je moet elke dag blijven drinken. Een energie level onder flow draagt bij aan psychische en fysieke klachten. Dit heb ik als quantum toucher en holistisch masseur ervaren.

Flow is werk waar je goed in bent, op gewaardeerd wordt en belangrijk, LEUK vindt. Hoger opgeleide mensen kunnen van alles, zijn soms vals loyaal aan iets of iemand in het systeem, en als ze gewaardeerd worden streelt dit hun ego. Hier heeft je bezieling geen ene moer aan. Een gestreelt ego door hard te werken blijft energie lekken.

Talent Dynamics stelt vast welk archetype je bent. Er zijn er 8 met tussenvarianten, zie https://www.beontop.nl/talent-dynamics-test-wie-je-bent-en-breng-flow-in-je-werk/. Systemische werk maakt dat je in je bezieling kan gaan staan en je flow kan omarmen. Deze combinatie lijkt goud te zijn voor krachtige transformaties! Als docent systemisch werk had ik sommige van deze mensen niet direct kunnen bereiken, maar TD maakt wie je bent zo goed duidelijk. De test heeft een 99,1% betrouwbaarheid en is door meer dan 500.000 mensen wereldwijd ingevuld.

Je werk inrichten naar je profiel maakt het mogelijk je waarde en vertrouwen te vergroten in je werk. Dit voor jezelf maar ook naar anderen.

Als je het profiel van een collega of manager weet, kun je ook beter anticiperen op de perceptie van de communicatie en dit maakt dat jij meer in flow kunt blijven. Voor teams kunnen we samen met Roosmarijn team in kaart sessies doen. Superflow!

Ik kom net deze week van de 89ste verjaardag van mijn demente schoonvader. Hij is niet meer in staat om in flow te komen. Jij hebt daar de kans nog voor.
Op vrijdag en soms in het weekend ben ik hiervoor de beschikbaar als je dit wilt ervaren. 97,- om de test te doen, 80,- voor de debrief p.u, ex BTW. Kom in flow, je kunt ervaren te leren te doen wat je hier echt te doen hebt.

Na de debrief zien we samen in afstemming met jou welke energieën jouw flow brengen en welke werkzaamheden hierbij horen. deze info kan je je verdere werkleven meenemen in je keuzes.

Breng jezelf in flow en laat mij je assisteren hiervoor tools aan te leveren. Vul het contactformulier in, dan gaan we samen ermee aan de slag!

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.